22 dec 2013

Dansk Havpattedyrsymposium 2014 – Danish Marine Mammal Symposium 2014

Skrevet af puk

Vi inviterer hermed alle til årets symposium 21-22 marts på Syddansk Universitet i Odense. Temaet for dette års sympsium er “Interaktioner mellem marine pattedyr og fiskeriet“. Flere informationer, bl.a. hvordan man får indsendt et abstract, fås ved at læse hele invitationen her: Invitation to Danish Marine Mammal Symposium 2014

Vi ser frem til at se dig :-)

We are hereby inviting to the early symposium which is held the 21st-22nd of Martch at the University of Southern Denmark in Odense. The theme of this year’s symposium is “Marine Mammals and Fisheries Interactions”. For more information, for example how to submit an abstract, read the whole invitation here: Invitation to Danish Marine Mammal Symposium 2014

We look forward to seeing you :-)

Kan ikke kommenteres.

  • Søg

  • Kontakt

    Dansk Havpattedyrforening
    Tingskrivervej 2, 4.tv
    2400 København NV

    E-mail: info@havpattedyr.dk